Ώρες Λειτουργίας

Δευ-Παρ 09:00-17:00

info@grandcover.gr

(+30) 210 34 55 090

Πειραιώς 205

177 78, Ταύρος

Φιλοσοφία μας: Προχωρούμε μαζί

Για εμάς σωστή υποστήριξη του δικτύου συνεργατών μας σημαίνουν όλα εκείνα που κάνουν τη δουλειά του ασφαλιστή πιο εύκολη. Άμεση απόκριση στα αιτήματα, έγκαιρη πληροφόρηση για συμβαίνοντα στην ασφαλιστική αγορά, εξασφάλιση συμμετοχής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, bonus επίτευξης στόχων κλπ.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00 και απαντάμε στο τηλέφωνο 210 34 55 090.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο info@grandcover.gr

Υπηρεσίες προς Συνεργάτες

Δωρεάν Αποστολή Αλληλογραφίας

Η εταιρία μας στα πλαίσια της προσπάθειάς της για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς το δίκτυο συνεργατών μας και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους έχει καθιερώσει τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ προς την Grand Cover Πράκτορες Ασφαλίσεων Α.Ε.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες μας μπορούν να αποστέλλουν την αλληλογραφία τους (η οποία απευθύνεται προς την Grand Cover) Δωρεάν κάθε Πέμπτη μέσω της εταιρίας CASH COURIER και η οποία παραδίδεται στα γραφεία μας την επόμενη ημέρα, Παρασκευή.

Για να προγραμματίσετε την αποστολή σας πρέπει να καλέσετε μία (1) ημέρα πριν την αποστολή (από όλη την Ελλάδα) στο τηλέφωνο 210-8822880 ώστε να γίνει, φυσικά, και ο κατάλληλος προγραμματισμός αποστολών από την εταιρία μεταφορών. Για να δρομολογηθεί η αποστολή πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη την Εντολή Παραλαβής Αλληλογραφίας στο info@ccscourier.gr

* Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία Διοίκησης

Τηλεϋποστήριξη μέσω AnyDesk

Η εταιρία μας προκειμένου να διευκολύνει το δίκτυο συνεργατών της στην περίπτωση που απαιτηθεί τεχνική υποστήριξη σε θέματα χρήσης - κατά κανόνα - του εκδοσιακού και πληροφοριακού μας portal έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα τηλεϋποστήριξης μέσω AnyDesk.

Ελπίζουμε ότι με τη χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής τηλεϋποστήριξης οι συνεργάτες μας θα βοηθηθούν ώστε να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν π.χ. κατά την έκδοση συμβολαίων ή τη δημιουργία ταμειακής.

Αφού εκκινήσετε την εφαρμογή τηλεϋποστήριξης και για να προχωρήσετε πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους λειτουργίας τηλεϋποστήριξης όπως αυτοί φαίνονται και παρακάτω και στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνει ο εκπρόσωπός μας.

Όροι λειτουργίας τηλεϋποστήριξης

  • Η Grand Cover δηλώνει ότι αυτή η υπηρεσία πραγματοποιείται μόνον κατόπιν αιτήματος του χρήστη (Πελάτη/Συνεργάτη) και η βοήθεια παρέχεται μόνο προς διευκόλυνση της λειτουργίας των εφαρμογών της Grand Cover.
  • Η Grand Cover δεν δύναται να επιλύσει προβλήματα που τυχόν οφείλονται στο περιβάλλον εργασίας του υπολογιστή σας, εφαρμογές ασφάλειας ή άλλα λογισμικά ή/και θέματα σχετικά με το υλικό.
  • Με την αίτηση συνδρομής, ο χρήστης συμφωνεί ότι οι δράσεις και οι λύσεις που περιγράφονται, προτείνονται ή εφαρμόζονται από το προσωπικό της Grand Cover είναι εξ ολοκλήρου με ευθύνη του χρήστη και παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγυήσεις.
  • Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, η Grand Cover ή κάποιος από το προσωπικό της δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, συμπτωματική, ειδική, αποθετική ή άλλη ζημία ή απώλεια προέρχεται ή σχετίζεται με τη χρήση της τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται από την Grand Cover.

Ελεύθερη Τιμολόγηση

Η ελεύθερη πλοήγηση στην εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα συγκριτικής τιμολόγησης μεταξύ των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε με απλό και γρήγορο τρόπο καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης -ανεπίσημης- προσφοράς χωρίς την υποχρέωση να καταχωρηθούν τυχόν προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου ασφαλισμένου.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα ελεύθερης τιμολόγησης παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τα παρακάτω στοιχεία:


Όνομα χρήστη: demo
Συνθηματικό: demo

Παρατηρήσεις

  • Η εφαρμογή τιμολόγησης δεν είναι συμβατή με Internet Explorer
  • Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς καμμία προειδοποίηση
  • Η προσφορά που λαμβάνεται από το σύστημα δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να θεωρηθεί βεβαίωση ασφάλισης
  • Στους χρήστες της ελεύθερης τιμολόγησης ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ κανενός είδους Τεχνική Υποστήριξη

Εφαρμογές Άλλων Εταιριών

Η Grand Cover ΠράκτορεςΑσφαλίσεων στα πλαίσια της συνεργασίας της με ασφαλιστικές εταιρίες παρέχει τη δυνατότητα στους συνεργάτες του δικτύου της να χρησιμοποιούν τις online εφαρμογές τους (ή εξουσιοδοτημένο μέρος αυτών) για πληροφοριακούς λόγους. Δηλαδή η πρόσβαση που παρέχεται ανά εταιρία δίνει τη δυνατότητα για τιμολόγηση επιλεγμένων προϊόντων καθώς και πρόσβαση σε ιστότοπους με πληροφοριακό υλικό της εκάστοτε εταιρίας (όπου αυτό προσφέρεται).

Generali

Σύνδεση ή Εγκατάσταση: ΕΔΩ (μεταφορά σε server Generali)
Οδηγίες Εγκατάστασης: Δεν απαιτείται εγκατάσταση
Πρόσβαση: Όνομα χρήστη = GRAND-DEMO Συνθηματικό = DEMO123
Βοήθεια ή Εγχειρίδιο Χρήσης: ΕΔΩ

Groupama Ασφαλιστική

Σύνδεση ή Εγκατάσταση: ΕΔΩ (μεταφορά σε server Groupama)
Οδηγίες Εγκατάστασης: ΕΔΩ
Πρόσβαση: Όνομα χρήστη = W29524-T Συνθηματικό = 34672WVO
Βοήθεια ή Εγχειρίδιο Χρήσης: Εντός της εφαρμογής

Παρατηρήσεις

Για να επιτραπεί η σύνδεση στο περιβάλλον της εφαρμογής απαιτείται το ρολόι του Η/Υ του χρήστη που επιχειρεί να συνδεθεί να δείχνει πραγματική Ημερομηνία και Ώρα

Image

Προσοχή!

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν δυσλειτουργίες των εν λόγω εφαρμογών καθώς και για το περιεχόμενό τους (πληροφοριακό υλικό, παρεχόμενες υπηρεσίες και τιμές). Επίσης τονίζεται ότι δεν παρέχεται κανενός είδους τεχνική υποστήριξη κατά την εγκατάσταση και λειτουργία τους καθώς υπεύθυνοι για την ορθή εγκατάσταση και λειτουργία τους είναι αποκλειστικά οι εκάστοτε χρήστες των.

0
Ασφαλιστικές Εταιρίες
0
Συνεργάτες-Ασφαλιστές
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες

Αφήστε εδώ το μήνυμά σας

Για όποια πληροφορία ή απορία έχετε, αφήστε εδώ το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο

Διεύθυνση

Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος

Τηλέφωνο

(+30) 210 34 55 090

E-mail

info@grandcover.gr

Website

https://grandcover.gr

Είστε ασφαλιστής; Μάθετε για τις δυνατότητες συνεργασίας μας

© 2023 Grand Cover Πράκτορες Ασφαλίσεων Μ.ΑΕ

Πατήστε "enter" για αναζήτηση
Πατήστε "enter" για αναζήτηση

logo agent 171x99

Μια νέα ιδέα στην ασφάλιση...

Τ: 210 34 55 090 E: info@grandcover.gr
Δ: Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος
ΑΦΜ: 801016808 ΓΕΜΗ: 147021303000

Λειτουργία Εταιρίας

Δευ - Παρ
9:00 πμ έως 17:00 μμ

Με τρεις λέξεις

business success

Φερεγγυότητα, αξιοπιστία και αποδεδειγμένη εμπειρία, είναι οι τρεις λέξεις που "σκιτσάρουν" την εικόνα της εταιρίας μας, των ιδρυτών και των στελεχών της.